Om

OM

Et sjældent syn møder øjne, når stierne langs med søerne i København, bliver omdannet til et madmekka med mere end 40 forskellige madboder. Her finder man de helt nye skud på stammen, som måske er på gaden for første gang samt de mere etablerede, som bare synes, det er fedt at være på gaden for forandringens skyld.


Street Food er en unik mulighed for risikofrit at udvikle mad og teste det af i øjenhøjde med spisende mennesker, hvad end man er en helt ny madiværksætter eller en mere etableret restaurant, der ønsker at teste en ny ide. Vi holder denne festival, fordi vi elsker mad og iværksætteri, glædes over alle nye madideer, hvad end de kommer fra nye eller gamle, store eller små.Et af hovedkoncepterne er en særlig tasting anretning, som alle boderne tilbyder under festivalen. Her kan man som gæst for 55 kr. smage en mindre tastingret, der repræsenterer lige netop den madbod. Tanken er, at man som gæst, kan smage mere.


Øl fra forskellige bryggerier og andre gode læskedrikke er der masser af.


Vi glæder os umådenligt meget, til fire dages festival med god stemning og masser af sol'


AUG

15

AUG

16

AUG

17

AUG

18

Program

Torsdag

Festivalen åbner kl 15.00

Madboderne lukker kl 21.00

Baren har længere åbningstid


Fredag

Festivalen åbner kl 11.00

Madboderne lukker kl 21.00

Baren har længere åbningstid


Lørdag

Festivalen åbner kl 11.00

Uddeling af årets jury priser kl 16.00

Madboderne lukker kl 21.00

Baren har længere åbningstidSøndag

Festivalen åbner kl 11.00

Madboderne lukker kl 19.00

Baren har længere åbningstid


Oplev cykler, pavilioner, food trailers og food trucks. Mad fra Danmark og mad fra hele verden. Det salte som det søde køkken. Traditionelle anretninger og nyskabelser du bliver nød til at sætte tænderne i.


Vi lader maden bestemme og tale for sig, accompagnieret af barer, med et simpelt udvalg.


Skrald kommer og går (ja eller, vi arbejder hårdt på at der hele tiden er minimalt med skrald i sigte. Og hvis alle er søde og benytter  de opstillede skraldecontainere, så skal vi nok klare det sammen).


Ingen festligheder uden priser, for vi vil gerne hjælpe til med at udviklingen af street food og mad-startups fortsætter. Derfor har festivalen et panel af jurymedlemmer, nøje udvalgt til at smage, vurdere og udvælge vindere indenfor tre emner. Priserne indenfor, Årets bæredygtige 2022, Årets innovative 2022 og Årets komposition 2022, uddeles Søndag d.21.8.2022 kl 14.00


Vi glæder os til at byde jeg alle sammen velkommen til

Street Food om Søerne - En madfestival